Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Anna - 14 juni 2011 23:21

Den där knölen alltså. Den som sitter där mellan axlarna. Den gör ont! 

Huvudvärk är något så in i den irriterande. Jag har många olika sorter, men dagens och kvällens består av ett ilsket surrande som går upp och ner. Sedan har jag en yrsel som heter duga också. 

Jag brukar ju få blodtrycksfall, men det här med yrsel är något nytt. Iallafall utan alkohol.  

Hoppas det blir bra till imorgon, för jag har tillräckligt med ågren över att inte räcka till för min son som det är. Suck och gnäll.    

Av Anna - 14 juni 2011 22:20

Jag har sökt dej på MSN och lagt till dej på FB, jag hoppas du godkänner vänförfrågan på FB, för du finns inte på MSN.

Hoppas vi hörs!


Jag har en annan mail på MSN, gandalph73@live.se 

Av Anna - 14 juni 2011 21:47

Ja, nu sitter man här igen då, framför datorn när resten av familjen gått och lagt sej. 

Inte för att jag känner mej ensam, jag sitter ju här ensam hela dagarna ändå.  


Fast man har ju lite tid på sej att fundera. Just nu är det livmodern som rör sej i tankarna. Också en himla sak att fylla skallen med va? 

Jag vill verkligen bli av med den, särskilt nu när jag bara blöder och blöder, och knappt har något uppehåll mellan. Men men, det ska bli gjort innan året är slut, det ska det!


Jag pallrade mej ut med hundarna idag,  tog en sväng i skogen tillsammans med dottern, när hon kom hem från skolan. Det var så himla skönt att röra lite på sej igen, även om det gjorde så ont! Jag bli så ledsen på skiten. Jag ska gå ganska mycket på semestern. Det bara SKA gå!!!


Fast jag hittade en massa smultron, redan! Jösses vad fort de har mognat nu!

   Lite suddig bild, jag håller på att lära mej mobilkameran. Men ser ni vad gott det ser ut! Lillen blev så glad när han kom hem, jag plockade ju stråt till honom.  


Imorgon har jag honom hemma hela dagen, jag ska inte ändra tiderna förrän efter semstern, så jag får se till att hitta på något att göra. Han är inte så lätt att tas med nu för tiden.   

Jag skulle nehöva ringa några samtal, men det kan jag inte räkna med att det går, med honom hemma. Asch, det finns fler dagar ju.    


Fast jag hoppas verkligen jag kan få sova lite inatt, lite mer än jag gjorde föregående natt. Två timmar är inte bra sömn, när man ska ha en liten hemma hela dagen. 

Det gick ju bara inte sova inatt, jag hade för ont och jag känner att det är likadant nu, så jag kan nog inte räkna med att få sova nu heller, tyvärr. 


Asch, gnäll, gnäll.  


Nu ska jag väl kolla på tv en stund. Och sitta vid datorn samtidigt, som jag brukar.    

Av Anna - 14 juni 2011 11:10

Fick en tid till min vanliga gynläkare den 20 juli, för borttagning av p-stav. Det behövdes en läkare för att ta bort den, eftersom jag behöver så mycket extra lokalbedövning. Annars gör ju barnmorskorna det också. Fast jag kände ju allt när den sattes in, det vill jag inte vara med om en gång till tack.  

Då ska vi ta det här med hysterektomin också. De gör inga sådana operationer över sommaren, och jag vill inte göra den då heller. Rötmånad och skit, neeej tack!!

Då är det bara alla andra samtal  jag ska få tummen ur och göra också då. En annan dag. Nu är jag helt slut, ska nog lägga mej i soffan en stund. (Tänk att man bli helt slut av att sitta vid datorn en halvtimme och ta ett samtal.)


Kram på er!

Av Anna - 14 juni 2011 10:53

Ja, det har det varit.

Så himla ont. Tog dubbel dos smärtisar, och det blir en jättedos kan jag tala om!! Men tyvärr hjälpte det bara till en viss del.

Klockan fyra imorse gick jag till sängen för att åtminstone få typ, vila en stund. 

Jag fick två timmars sömn. Ja ja, bättre än inget alls, antar jag.


Idag har jag ont överallt. Ja, verkligen överallt. 

Jag trodde att mitt skov hade planat ut, eftersom det verkade börja bli skapligt i helgen. Men nej. Bara att bita ihop och göra det bästa av det ändå. 

Men nu börjar jag känna mej sliten. 

Av Anna - 14 juni 2011 10:27

Jo då, jag fick två veckor utan mens. Efter drygt två veckor med störtblödning så har jag varit blödningsfri i hela två veckor!! 

Sen satte det igång igen, jodå.

Blir precis matt i hela kroppen, och sen blir smärtan i lederna alltid värre när jag har mens.


Men något positivt har ju kommit ur denna veva, jag har äntligen ringt gyn... De ska ringa upp nu vid elva. Då ska jag ta upp det här med min p-stav, så den tas ur. Sedan ta det här med att ta bort livmodern. Det är lika bra, jag orkar verkligen inte mer nu.

Jag har haft det så här sedan jag var elva år. Enda gångerna jag har varit blödningsfri någon längre stund är när jag varit gravid. Men så fort barnet kommit har jag haft en blödning i åtta veckor, sedan fri i två veckor innan mensen kommit tillbaka som "normalt" igen. Jag har helammat mina barn i ett halvår. Inte har det hjälpt inte.  



Men men, nu är första steget taget iallafall. Det känns skönt. Det ska bli kul att höra vad de säger på gyn. De vet säkert inte vad EDS är heller, så jag får förbererda mej på att förklara. 

Så nu, vänta på samtal.   

Presentation


Jag är en "tjej" på 38 år som har EDS, Ehlers-Danlos Syndrom,typ3, överrörlighetstypen.
Kontakt: anna.EDS@hotmail.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vem är här?

Var kommer ni ifrån?

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards