Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Plötsligt blev det kväller! :)

Av Anna - 5 juni 2011 23:57

Vissa dagar går minuterna så långsamt att man håller på att bli galen, och vissa, som idag, går tiden så fort att jag verkligen inte hinner med!!

Jag som skulle vara så duktig och blogga, pyssla lite med saker och ting och få saker gjorda. 

Ha! Pyttsan heller.  

Men helgen har som sagt varit trevlig, vädret har ju varit underbart, och sällskapet varit så lättsamt och roligt.  

   Det här blev kvällen belöning för helgens bravader. Jag tog faktiskt två glas, den här är farligt god! Mumma!! Gott!!! Mums. Super. Helt enkelt.  




Måste ju dela med mej av min lille ögonsten igen, han är ju bara så söt! Såklart, och jag är INTE jävig i sammanhanget, närå.  

    En hink med vatten och lite leksaker, en mini vattenkanna och den trotsiga lilla två och ett halvt åringen höll sej lugn i nästan två timmar!! Här förklarar han för mamma att pippin flyger där uppe, och så säger han hej hej!! Och vinkar som drottning Silvia!!! 

Den snygga luggen fick han när han stack ner huvudet i hinken för att dricka som hunden... Snyggt va? He he. 


Jag tror jag har nämnt det förut, att han har börjat utnyttja att jag inte riktigt räcker till längre. Att jag inte klarar av det när han får sina utbrott, rent fysiskt då alltså.

Idag blev det väldigt påtagligt när han inte fick som han ville och sprang som en dåre genom huset och rev ner allt han hittade. Ett sådant där äkta treåringsutbrott alltså.   

Han visste precis hur långt han kunde gå och hur fort han skulle springa och hur tungt han skulle ligga på golvet och sparka, för att mamma inte skulle klara av att fånga honom.

Blir lite ledsen över att han gör så, och att jag inte klarar av det. Utbrotten är ju inga konstigheter, de flesta barn i den åldern går ju igenom detta, men när mina andra två barn var små var jag inte så här sjuk.

Jag försöker prata med honom, och oftast kan jag lugna ner honom så pass mycket att han lyssnar och börjar tänka efter lite. Får upp honom i knät och kramas lite istället.

Ja ja, jag kommer nog på någon lösning på detta också, han är en liten go kille egentligen, han blir bara väldigt arg emellanåt.    

 
 
Skrutten

Skrutten

6 juni 2011 01:04

Köpte en Amarull i miniformat och blev helt frälst. Nästa gång jag åker båt på Östersjön ska jag ta och handla hem lite. Tyvärr har jag inte så många dagar som jag kan dricka alkohol på pga medicin men ibland blir det vid speciella tillfällen.

På tal om din lilla treåring tycker jag att han är jättegooooo.

http://edslivet.bloggo.nu

Anna

6 juni 2011 01:07

Amarula kan du köpa på systemet och så njuta bara en 4 cl, sakta sakta. Gott!! :)

Ja, han är ju go den lille busen, både när han är glad och när han är arg. ;)

Kramar!

 
carro

carro

6 juni 2011 23:58

Amarula är sååå gott, tyvärr får jag hålla mej till de alkohol fria alternativen sedan dom 2006 konstaterade att mina tarmar inte kan ta rätt på alkoholen längre,...Med andra ord, kan bli full på väldigt lite & dricker jag som jag gjorde sista gången 2006 ,så var jag bakis 6 hemska dagar & vi var i Göteborg hos makens släktingar, axess akuten & cortison behandlingar bestod dom sex dagarna av...så nää..idag smakar jag bara ,för någon klunk går ju bra & jag älskar ÖL & jag lovar,den alkohol fria smakar inte som den vanliga...
Och din lilla knodd, han ser ut som en riktig mys propp, det kommer nog lösa sej ska du se.
Var bara bestämd & bestämd & bestämd, även om det gör ont i hjärte trakten =)
Kramen

http://edsfamiljensliv.blogspot.com

Anna

7 juni 2011 00:03

Usch vad trist att inte kunna dricka alkohol. :( Inte för att jag dricker en massa, men ett glas vin framåt kvällen är ju så himla gott och avslappnande. För att inte tala om Amarula! :)

Ja, jag försöker vara bestämd med den lille sötnosen, men oj vad svårt det är ibland. Och ja, han är en riktig myspropp, den lille huliganen.

 
Ulrika

Ulrika

7 juni 2011 00:07

Han är jättesöt! Var stolt och var stolt att han dessutom är smart nog att utnyttja mammas brister. Han kommer gå långt den killen :)

Vad smakar Amarula? Är det en sån där gräddig historia?

Kram

http://intebarasjuk.wordpress.com

Anna

7 juni 2011 00:13

Jo då, han kommer nog bli en smart en när han blir stor. :) ;)

Amarula är inte en sån där gräddig historia, det är en god historia! ;) Den är mild i smaken, men inte söt, lite aningens chokladsmak. Supergott till kaffe, eller bara med en isbit när det är varmt. Testa om du får chansen. :)

kramar!!

 
Ulrika

Ulrika

7 juni 2011 21:07

Älskar Baileys (eller hur det stavas) så gillar säkert den. Ska testa den när jag får tillfälle :)

http://intebarasjuk.wordpress.com

Anna

7 juni 2011 21:47

Ja gillar man Baileys så gillar man Amarula! Testa! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 februari 2012 13:58

Nu hoppar jag över till den nya bloggen. Välkomna dit.    Ehlersdanloslife  ...

Av Anna - 12 februari 2012 09:53

Jo, jag är nog det ganska ofta. Jag vill gärna tro det bästa om folk, även om livet har lärt mej att man ofta inte ska det. Rent krasst.    (Sen kan man självklart "hit the jakpot" också, jag träffade ju min allra bästa vän på nätet, via ett foru...

Av Anna - 11 februari 2012 00:49

Snart är jag klar med min nya blogg.   Den här kommer finnas kvar, så klart, men jag byter bloggleverantör. Det är för att jag måste kunna blogga från mobilen, vissa dagar klarar jag inte av att sitta vid datorn. Då är den andra enklare.   Så s...

Av Anna - 10 februari 2012 15:44

Ja den har visst gått och gömt sej tror jag... Herrejösses så trött jag är!!! Jag vet att det beror på mitt minimala näringsintag, men alltså, jösses...     Tänkte visa bilder på operationsärret på magen. Det är "finare" än jag trodde det skull...

Av Anna - 8 februari 2012 00:56

      Visst längtar vi lite efter vår och sommar nu va? Värme är alltid bättre för min kropp, antar att det är så för er också, så jag lägger ut lite längtansbilder åt er, så ni har något att dagdrömma om.     Natti.     ...

Presentation


Jag är en "tjej" på 38 år som har EDS, Ehlers-Danlos Syndrom,typ3, överrörlighetstypen.
Kontakt: anna.EDS@hotmail.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vem är här?

Var kommer ni ifrån?

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards