Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Oj oj, vad ska jag säga?

Av Anna - 5 juni 2011 01:21

Det är som som sagt både jobbigt och roligt med besök. Himla tur att dom tar att jag går och lägger mej flera gånger per dag och att jag är kroniskt trött.   

Har fått lite färg idag såg jag, tur att jag smetade in en massa solfaktor, för jag bränner mej jämnt som bara den! Kräfta är en underdrift.   Samma visa varje år, och jag lär mej aldrig, som vanligt. 


Jag har egentligen en massa i huvudet nu, som jag skulle kunna skriva om här. Men jag vet inte riktigt om det är intressant.

Hur länge orkar folk läsa om hur ont jag har, var jag har ont, och hur många fel man har?  

Visst, jag har ju besöksstatistik, och den talar ju sitt tydliga språk. Ganska ojämn. 

Men egentligen, vem är intresserad av obetydliga mej? Jag läser bloggar som är riktigt intressanta hela tiden, och som skrivs på ett väldigt roligt sätt. Även om det handlar om deras smärta och sjukdom.

Jag verkar inte riktigt få till det. 

Suck.

 
 
carro

carro

5 juni 2011 10:46

Jag läser din blogg...från den dag jag hittade hit =) Varför ?? Jo för att jag tycker du skriver konret & beskriver din dag på ett bra sätt =)
Så fortsätt du som du gör...om du kollar på min sida finns även en knapp där man kan trycka på som det står HÄLSOblogg högst upp på högra hörnet.
Där kan du registrera din sida & andra kan lättare se den =)
Då får du ut den lite till så att säga =)

Och det med främmandet ...fniss....hade du vart här hade vi ...jag lovar legat skav fötters i vår soffa eller vi breve varandra i våran säng...så gör jag hela tiden med gästerna,..drar dom med mej & vilar ...fniss...kramen

http://edsfamiljensliv.blogspot.com

Anna

5 juni 2011 17:52

Tackar.

 
Ingen bild

henny

5 juni 2011 15:11

du ska skriva om det som faller dej in och det som är viktigt för dej:)
Vi läsare ärnog intresserade av det mästa, i allafall jag:)
jag har inget emot att läsa om hur du mår, istället känns det bra på ett konstigt sätt att andra oxå mår skit i långa perioder, att det faktiskt kan va så, det är inte bara jag som upplever det så!Så fortsätt som förut tycker jag!

Anna

5 juni 2011 17:50

Tack vännen, det känns bara så himla trist ibland, när jag bara mår skit och bara skriver om det. ;)
Kramar!

 
Ingen bild

henny

5 juni 2011 18:20

jag tror att det kan vara hälsosamt att skriva om hur man mår,få det ur sej,men visst det blir ju mera konkret och tydligt kanske när man skriver om det!Men du varvar ju faktiskt med annat oxå, även om du kanske känner att det bara är om måendet.Men visst det ÄR sketa jobbigt att må som vi gör,oavsett om vi pratar om det eller ej!Kramisar!

Anna

5 juni 2011 23:50

Du har alldeles rätt!
Jag mår skitbra av att kunna ventilera hur jag mår här på bloggen, för då slipper jag älta med familjen, som vet mycket väl hur jag mår.
Ni är för härliga som "lyssnar" och peppar!!
Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 februari 2012 13:58

Nu hoppar jag över till den nya bloggen. Välkomna dit.    Ehlersdanloslife  ...

Av Anna - 12 februari 2012 09:53

Jo, jag är nog det ganska ofta. Jag vill gärna tro det bästa om folk, även om livet har lärt mej att man ofta inte ska det. Rent krasst.    (Sen kan man självklart "hit the jakpot" också, jag träffade ju min allra bästa vän på nätet, via ett foru...

Av Anna - 11 februari 2012 00:49

Snart är jag klar med min nya blogg.   Den här kommer finnas kvar, så klart, men jag byter bloggleverantör. Det är för att jag måste kunna blogga från mobilen, vissa dagar klarar jag inte av att sitta vid datorn. Då är den andra enklare.   Så s...

Av Anna - 10 februari 2012 15:44

Ja den har visst gått och gömt sej tror jag... Herrejösses så trött jag är!!! Jag vet att det beror på mitt minimala näringsintag, men alltså, jösses...     Tänkte visa bilder på operationsärret på magen. Det är "finare" än jag trodde det skull...

Av Anna - 8 februari 2012 00:56

      Visst längtar vi lite efter vår och sommar nu va? Värme är alltid bättre för min kropp, antar att det är så för er också, så jag lägger ut lite längtansbilder åt er, så ni har något att dagdrömma om.     Natti.     ...

Presentation


Jag är en "tjej" på 38 år som har EDS, Ehlers-Danlos Syndrom,typ3, överrörlighetstypen.
Kontakt: anna.EDS@hotmail.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vem är här?

Var kommer ni ifrån?

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards