Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Ny vecka väntar runt hörnet

Av Anna - 30 oktober 2011 22:56

Och vintertid, kära nån, redan??? 

Helgen har varit stressande. Inte så stressig, men stressande. 

Igår var vår väg helt avstängd för trafik, det gick rally förbi. Så är det att bo på landet, iaf här.   Här är det rally en gång om året. 

Jag älskar bilar och allt som har med bilar och körning att göra, så mej gör det inget. Egentligen. Fast det är trist att vägen blir förstörd, som redan är ganska dålig. Även om de gör sina försök att fixa den efter så blir det aldrig bra.

Det är kroppen som säger ifrån, den gillar bäst att åka på slät asfalt. Den bryr sej inte om att jag gillar offroad och greenlaning (körning på småvägar i skogen)

Asch, lite bitter bara. På att kroppen tar ifrån mej en hobby efter en annan.


Ikväll var jag på kurs med hundarna. Det är egentligen mer än jag klarar av, men jag måste ju fanken göra saker som ger mej glädje! *mutter mutter*

De skötte sej så himla bra, fastän det är länge sen jag överhuvudtaget tränade....  De har tyvärr kommit i andra hand, efter min sjukdom på sistone. Men att gå på kurs brukar få igång känslan igen!  

Jag ska göra mitt bästa för att lära dom att hjälpa mej i min vardag. Det är ju rullstol och annat som kommer nu, och det vore ju underbart om de kunde få ha roligt tillsammans med mej, och få jobba lite, som de vill, nu när jag bara blir sjukare och sjukare. Det här ska gå, det ska det bara.  


Men nu är jag som vanligt när jag gjort något som gör att jag får ondare än vanligt, speedad till tusen!! Det är jättekonstigt, men när jag har riktigt, riktigt ont så blir jag speedad. Inte trött. Kroppen går på högvarv, och jag har jättesvårt att varva ner för att kunna sova.

Har ni några sådana problem?


Ja, nu blir det lite till framför datorn, det blir korta stunder nu för tiden, den där (jä***a ryggen) så jag får ta vara på tiden.


Kram på er och ha en ny fin vecka!!!   

 
 
Ulrika

Ulrika

30 oktober 2011 23:54

Oja, speedad är mitt förnamn. Jag blir jättespeedad! Om det inte gör superont för då grinar jag bara men kan iofs oftast inte sova ändå. Har alltid haft väldigt lätt för att gå upp varv och bli övertrött.

Låter jättebra att du låter rullstolen bära dig lite nu så du kommer ut och kan njuta av naturen tillsammans med hundarna. Alla sätt är bra utom det dåliga och se det som tllfälligt. Du SKA bli bättre, så är det bara!

Kram

http://intebarasjuk.wordpress.com

Anna

31 oktober 2011 00:05

Ah, skönt att jag inte var ensam om det fenomenet! Det är ganska frustrerande, det bara kryper i kroppen!

Du är la för go du, tappar aldrig hoppet. ;) Jag ska verkligen försöka bli bättre, måste bara lugna ner mej lite först, känner jag. ;)

Kram

 
Hockeysmurf

Hockeysmurf

31 oktober 2011 08:00

Speedad? Nä, det orkar jag inte haha! När jag har skitont blir jag bara irriterad och trött och vill sova.
Klart man måste göra sånt man gillar, jag planerar numera "roligheter" (och just den biten är drittråkig) så jag orkar med att göra annat sen också. Men åååh vad jag njuter när jag är på hockey :)
Ha en underbar dag! Kram!

http://fibrotankar.wordpress.com

Anna

31 oktober 2011 22:06

Visst är det skönt att ha en hobby, även om man inte alltid kan utöva den! Nu är ju inte just hockey min grej, men jag kan förstå att det är himla kul när du kan klara av att gå på en match. :)

Kram på dej!!!

 
Malin

Malin

31 oktober 2011 09:02

Samma här men säger som Ulrika har jag för ont kan jag inte göra nåt....igår kväll satt jag som en idiot i soffhörnet och "åt praliner" (internskämt) och däckade tidigt. Det var jättekul igår mycket intressant...idag ska vi praktisera Zemla och jag på fältet;)hoppas jag kan komma till dig nån dag med och hjälpa dig träna med rullstol oxå...

Kram!

http://malismastiff.bloggplatsen.se

Anna

31 oktober 2011 22:04

Jag tycker du ska fokusera på dej och Zemla nu, inte mej och in rullstol.
Du hinner hjälpa mej, jag lovar. ;)
Nu tänker jag på dej och din lille vän som landade i himlen idag. Usch vad tungt...

Kram på dej, du vet ju var jag finns.

 
Maddo

Maddo

31 oktober 2011 11:05

Det är väl klart kroppen inte vill slappna av när du har så ont så kroppen arbetar mer än heltid! Klart du ska göra saker som är roliga också, tänk bara på att försöka få en bra balans vännen.

Är också kass på att kommentera men jag läser din blogg varje dag <3 Jag har helt enkelt prioriterat annat än kommentarer den sista tiden. Vi vet ju vart vi har varandra. :)

Kramar

http://blogg.dreammaddo.se

Anna

31 oktober 2011 22:03

Ah, ja vi vet var vi har varann, det är skönt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 12 februari 2012 13:58

Nu hoppar jag över till den nya bloggen. Välkomna dit.    Ehlersdanloslife  ...

Av Anna - 12 februari 2012 09:53

Jo, jag är nog det ganska ofta. Jag vill gärna tro det bästa om folk, även om livet har lärt mej att man ofta inte ska det. Rent krasst.    (Sen kan man självklart "hit the jakpot" också, jag träffade ju min allra bästa vän på nätet, via ett foru...

Av Anna - 11 februari 2012 00:49

Snart är jag klar med min nya blogg.   Den här kommer finnas kvar, så klart, men jag byter bloggleverantör. Det är för att jag måste kunna blogga från mobilen, vissa dagar klarar jag inte av att sitta vid datorn. Då är den andra enklare.   Så s...

Av Anna - 10 februari 2012 15:44

Ja den har visst gått och gömt sej tror jag... Herrejösses så trött jag är!!! Jag vet att det beror på mitt minimala näringsintag, men alltså, jösses...     Tänkte visa bilder på operationsärret på magen. Det är "finare" än jag trodde det skull...

Av Anna - 8 februari 2012 00:56

      Visst längtar vi lite efter vår och sommar nu va? Värme är alltid bättre för min kropp, antar att det är så för er också, så jag lägger ut lite längtansbilder åt er, så ni har något att dagdrömma om.     Natti.     ...

Presentation


Jag är en "tjej" på 38 år som har EDS, Ehlers-Danlos Syndrom,typ3, överrörlighetstypen.
Kontakt: anna.EDS@hotmail.se

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vem är här?

Var kommer ni ifrån?

free counters

Ovido - Quiz & Flashcards